Links

Op deze site links naar andere websites. We willen bezoekers van Bracha graag attent maken op deze websites omdat ze van (regelmatige) bezoekers van de samenkomsten zijn en/of van organisaties waar we als gemeente op een of andere wijze mee verbonden zijn of ons mee verbonden voelen.
Suggesties voor een website die bij bovenstaande beschrijving past? Laat het weten via de contactpagina op deze website.
 
Website
Beschrijving
Bemoedigingskaart
Wilt u iemand bemoedigen met een mooie kaart, dan vindt u hier verschillende kaarten. Bemoedigingskaarten als een wens-kaart met enveloppe of een mooie bemoedigingskaart die u ook als ansicht kunt versturen. In het Nederlands en Nederlands met de Hebreeuwse namen/letters, maar ook in de Engelse taal en Engels met de Hebreeuwse namen/letters, er zijn ook mooie bemoedigingskaarten in de Friese taal en het Groningse en Twentse dialect. De kaarten worden regelmatig aangevuld.
Webwinkel van Klaas Bel.
Hebreeuwse liederen
Website met Hebreeuwse liederen, uitgelegd en grammaticaal verklaard door Jos Bremer, gespeeld en gezongen door Robert la Boresa.
Hebreeuwse taal
Op deze website allerlei Hebreeuws-georiënteerde informatie (in pdf-bestanden), van Jos Bremer.
Haggada voor Péssach
De Haggada voor de sedermaaltijd van Péssach (pdf-bestand) zoals een aantal jaar in gebruik bij de Messiaanse Gemeente Bracha.
Lev Ha'Olam
Lev HaOlam is an organization that supports local Jewish business owners in Judea and Samaria who are suffering because of the BDS movement in Israel
One Lev / One Heart
Messiaanse muziekgroep. One Lev in Hebrew is One Heart and is the exciting new project developed under the wings of Heart of Galilee. Lev in Russian means lion, and how relevant it is that we proclaim Yeshua to be the Lion of Judah, our Messiah, who is King over all nations.
 

De Messiaanse Gemeente Bracha is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.