Nieuwe studieavonden

laatst bijgewerkt: zondag 10 februari 2019

Vier studieavonden 'Godsnamen'

Gasten (geen vaste Bracha-bezoekers) zijn ook van harte uitgenodigd deel te nemen.

Beschrijving
Waarom maakt de Eeuwige zich met verschillende namen bekend? Wat betekenen die verschillende namen? Hoe gebruiken wij deze namen? Zo maar wat vragen over Godsnamen die afgelopen tijd actueel waren in onze samenkomsten. Maar er zijn meer vragen die hiermee samenhangen: wat is er bijzonder aan de naam Jesjóéa? En waarom is dat de Naam boven alle naam? En wat bedoelt Johannes als hij schrijft dat we moeten bidden in Jezus' naam?
Tijdens een nieuwe serie studieavonden willen we dit onderwerp Godsnamen van verschillende kanten belichten. Of ons in ieder geval door verschillende sprekers hierover laten onderwijzen. Avonden met niet alleen veel nieuwe informatie maar ook met een praktische insteek; niet alleen interessant maar ook relevant dus. Zoals bijna gebruikelijk, hebben we drie avonden met sprekers van diverse afkomst. Daarna een vierde avond waarin we met elkaar het gesprek hebben over dit boeiende onderwerp en van elkaar mogen leren (of beter: lernen).
Heb je zelf nog een specifieke vraag hierover? Laat het me zo snel mogelijk weten, dan kunnen we die vraag meenemen in de voorbereiding op deze onderwijzingen.

 

Wanneer
De volgende avonden:

donderdag 21 maart, onderwijzer: Jos Bremer


donderdag 4 april, onderwijzer: Klaas Goverts


dinsdag 16 april, onderwijzer: Rav Shmuel Katz


donderdag 2 mei, afsluitende avond

 

Locatie: Het Kruispunt - Zilverschoon 114 - 7322 GK Apeldoorn 
Deuren open: 19:30 uur, aanvang studie: 20:00 uur

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Een vrijwillige bijdrage in de kosten voor de avond wordt erg op prijs gesteld. (Om de kosten te dekken is een gemiddeld bedrag van €6,50 per persoon per avond nodig.) Als u dat wilt, kunt u uw bijdrage contant doen op de avonden zelf. Overmaken op het rekeningnummer van Bracha is voor ons handiger: rekeningnr.: NL18 RABO 0302306730, t.n.v. MG Bracha te Apeldoorn, o.v.v. 'Studies Godsnamen'. Alvast hartelijk dank!

 

NB Klaas Goverts gaf op 5 januari al een mooie introductie over een aantal Godsnamen. Je kunt dat terugluisteren.

 

Opgeven of reageren? via Jos Bremer, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..