Nieuwsbrieven

Nieuwste bovenaan

Publicatiedatum

Parasja

Link naar de nieuwsbrief

3 juni 2020
Naso
Nieuwsbrief 11
27 mei 2020
Bemidbar / Sjavoe'ot
Nieuwsbrief 10
20 mei 2020
Bemidbar
Nieuwsbrief 9
13 mei 2020
Behar - Bechoekotai
Nieuwsbrief 8
6 mei 2020
Emor
Nieuwsbrief 7
29 april 2020
Acharee Mot - Kedosjiem
Nieuwsbrief 6
22 april 2020
Tazria - Metsora
Nieuwsbrief 5
15 april 2020
Sjemini
Nieuwsbrief 4
7 april 2020
Pesach
Nieuwsbrief 3
1 april 2020
Tsav
Nieuwsbrief 2
26 maart 2020
Wajikra
Nieuwsbrief 1
 
De samenkomsten van Bracha op de Shabbat kunnen langer dan verwacht niet doorgaan. We missen deze samenkomsten natuurlijk allemaal en daarmee ook ons contact met elkaar. We hebben daarom als leidersteam van Bracha bedacht om een wekelijkse Bracha Nieuwsbrief uit te brengen. Met deze Bracha Nieuwsbrief hopen we het onderlinge contact te behouden en zelfs te verstevigen.

De Bracha Nieuwsbrief bevat een aantal stukjes over de Parasha die voor die week actueel is. Deze stukjes worden door verschillende personen geschreven, waardoor we dus een variëteit krijgen in wat een ieder heeft opgemerkt in de Parasha. Wilt u meewerken aan het schrijven van deze stukjes tekst over de Parasha of heeft u andere interessante aanvullingen dan zijn deze van harte welkom.

U kunt uw bijdrage voor de Bracha Nieuwsbrief per e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De tekst moet uiterlijk maandagavond voor 20:00 uur in ons bezit zijn.

Als u meehelpt om een gedeelte van de Parasha uit te leggen, dan verzoeken we u om dit aan te melden met opgave van uw naam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook als u gebed wenst kunt u dit melden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij ook aan of uw gebedspunt mag worden opgenomen in de Bracha Nieuwsbrief.

De Bracha Nieuwsbrief zal u elke woensdagavond worden toegestuurd per e-mail en zal tevens op de website van MG Bracha worden gepubliceerd. Publicatie op de website zal gebeuren zonder de vermelding van de gebedspunten, dit in verband met privacy gevoelige zaken.

Wilt u de Bracha Nieuwsbrief ook ontvangen, maar staat u nog niet in onze mailinglist? U kunt zich hieronder inschrijven.
 

Per e-mail op de hoogte blijven? Schrijf je in: